Qui som

LA NOSTRA RÀDIO.. Més de 25 anys a les ones

Premi Nacional de Comunicació de Proximitat 2011

Ràdio l'Hospitalet de l'Infant va sortir a les ones el dia 29 de març de l'any 1988. Encara que el Patronat Municipal de l'emissora de ràdio es va aprovar en sessió plenària el dia 29 d'abril de 1986. Ràdio l'Hospitalet de l'Infant va formar part de EMUC fins a la seva desaparició.

 

Des de l'any 1995, pertany a la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, nascuda amb l’objectiu de potenciar la comunicació radiofònica de proximitat, la Federació de Ràdios Locals de Catalunya aplega actualment més d’un centenar d’emissores locals. 

 

 

 Premi 2x4 a Ritme d’Havaneres

L’assessorament tècnic i jurídic, la formació dels professionals i col·laboradors, i el subministrament de programació de suport són els seus eixos principals d’actuació, i la seva voluntat és representar totes les emissores municipals del país, així com establir llaços de cooperació amb les emissores de proximitat i associacions d’emissores locals de l’àmbit comunicatiu de parla catalana.

 

L’any 2008 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant fou reconeguda pel treball a favor de la comunicació a les VII jornades de Comunicació a Reus organitzades per Punt 6 Ràdio.

 

L’any 2011, vam ser guardonats amb el premi 2x4 a ritme d’havanera, atorgat per la fundació Ernest Morató per la difusió de l’havanera i el cant de taverna.
 

L'any 2013 la Federació de Ràdios Locals va rebre el premi nacional de Comunicació en categoria de comunicació de proximitat.

Premi Nacional de Comunicació de Proximitat 2014

 

Des de l’any 2013 Ràdio L'Hospitalet de l'Infant, pertany també, a la Xarxa de Comunicació Local,  La Xarxa és una plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. Per això, treballa en coordinació directa amb els mitjans de comunicació locals adherits (televisions, ràdios i mitjans en línia), per a qui posa a disposició un ampli catàleg de serveis.

 

L'any 2014 la Xarxa rep el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de comunicació de proximitat.

 

 

Pregó de Festes Majors de Sant Roc 2013

L’any 2013, amb motiu del 25è aniversari, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, fou l’encarregada de fer el pregó de festes Majors de Sant Roc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premi de Comunicació de les Comarques de Tarragona

 

L’any 2014 vam rebre el premi de comunicació de les comarques de Tarragona en la categoria de resistència, per apostar per la informació local i donar veu als ciutadans de forma plural i independent, per part de la revista digital La república Checa. Cosa que ens va fer especialment il·lusió per què el jurat està format per companys periodistes de les comarques Tarragonines.

 

 

 

 

 

 

 

 

Des del 22 de febrer al vespre, les instal·lacions de Ràdio l'Hospitalet de l'Infant estan situades oficialment al local comercial situat a la Via Augusta número 16 i alhora Plaça Catalunya número 8.

Aquest és el lloc des d'on emetrem la nostra programació durant els dos anys que es calcula que duraran les obres de construcció de la Casa de la Cultura, el nou equipament públic municipal que acollirà els mitjans de comunicació municipals, el Casal d'Entitats i el Casal de Joves a l'Hospitalet de l'Infant.Organigrama del Patronat dels mitjans de comunicació:

 

PRESIDENT
Alfons García

 

SOTS-PRESIDENT I REGIDORA DE MITJANS DE COMUNICACIÓ
Cristina Borràs

REGIDORS
Miguel Angel Garcés -PSC
Nuria Ortiz- PSC
Frederic Escoda-PSC
Elidia Lopez-FIC
Francesc Blanc-CIU
Manel Barceló - ERC
Silvia Pujol- PP

VOCALS
Estrella Botello
Assum 
Beatriz Higueras
Xavier Pardina
Dolors Rovira
Àngel Lopera
Josep Fernandez Gaitan
Felipe Sanz

 

GERENT
Ricard del Amo Tomás

 

SECRETÀRIA
Dora Anguera